Kok aan Huis

Birgit Flüg | We zijn geopend

Het eten van Birgit Flüg

In deze barre tijden heeft u maaltijden met veel verse groenten nodig. Birgit maakt deze op een zeer smakelijke manier voor u klaar. U wilt nooit meer anders, dan gezond eten! Sterk je immuunsysteem door lekker en gezond te eten. Ook voor de verzorging van High Teas en kleine buffetten. U belt en Birgit kookt!

Afhalen en bezorgen in overleg.

Goede degelijke maaltijden die bevredigen en verzadigen. Die goed zijn voor het lichaam omdat ze geen geur-,kleur- en smaakstoffen bevatten uit pakjes, zakjes en potjes. Alles is huisgemaakt en met liefde bereid. Groenten, vezels, vitamines en mineralen zijn de leveranciers van onze gezondheid. Kruiden en specerijen geven smaak en maken dat elk gerecht kan sprankelen als een diamantje. Neem de proef op de som! Bel Birgit en vraag wat er op het menu staat.

Voorbeeldmaaltijden: chili Con en chili Sin carne, pasta bolognese al dan niet met gehakt, rijst met een lekkere spinaziequiche, hutspot met worst.

De maaltijden worden geleverd in een hoeveelheid van 450 g Warm: 9,50 Diepvries: 6,00 Birgit kookt ook graag voor uw voorraad. Dan heeft u altijd een gezonde maaltijd in huis voor die dagen dat u het wat drukker heeft en misschien niet aan koken toekomt.

Overleg even met Birgit als je een high tea wilt laten bezorgen

Voorbeeld: lekker soepje vooraf, sandwiches: cucumber en carrot/walnut, mini-hamburger, wrap met zalm en zure room, voor de kinderen bananendolfijntjes met druiven, raceauto van komkommer en radijs pruimenmuffins en koekjes om zelf af te bakken – mmmh lekker!

15,00 p.p.

Andere lekkere ideeën? Birgit denkt graag met u mee! Welkom!

Afhalen en/of bezorgen in overleg.

Met een smakelijke groet,

Birgit Flüg

Het menu van Birgit Flüg - Kok aan huis

Benieuwd wat er op het menu staat van Birgit Flüg - Kok aan huis? Neem snel een kijkje op de menukaart en plaats je bestelling.

Bekijk de menukaart

Levermogelijkheden

Bij Birgit Flüg - Kok aan huis heb je de keuze uit de volgende levermogelijkheden voor je bestelling:

Afhalen en bezorgen
In overleg

Birgit Flüg - Kok aan huis

Akkemaweg 4

9999 XL Stitswerd

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend